Dedicated servers

Heeft je website of applicatie bepaalde hardware eisen. Heb je behoefte aan grote hoeveelheden storage? Wij kunnen je diverse Dedicated Servers leveren. Afgestemd op jouw behoefte. Je hebt direct invloed op de specificaties. Wij maken alleen gebruik van de beste hardware voor jouw Dedicated server.


Heb je interesse in je eigen dedicated server? Hierbij kan ik je goed helpen. Wij kunnen je een dedicated server leveren en op maat samengesteld aan jouw behoefte en budget. Wij hebben de juiste hardware kennis om samen met jou de server samen te stellen die je nodig hebt.

Naast je dedicated server is ook de architectuur erg belangrijk voor je applicatie. Soms is het beter om een flexibele architectuur te hebben met meerdere (minder zware) servers die zijn afgesteld op jouw applicatie. Denk hierbij aan reduncancy, load balancers of content delivery netwerken.

Jouw dedicated server samenstellen.


Ben je op zoek naar meer dan alleen een dedicated server? Zoek je een structurele oplossing voor jouw applicatie?

Het samenstellen van een deicated server is maatwerk. Wij zijn een partner met een non-nosense aanpak? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.